To Love Again yaşam

Chris Botti, yeni albümünde yine aşk şarkıları çalıyor:
`To Love Again´

Müzik eleştirmenleri tarafından; `Chet Baker’dan bu yana gelen en seksi trompetçi´ olarak tanımlanan, People dergisince yapılan `en yakışıklı 50´ değerlendirmesinde üst sıralardaki yerini alan `Chris Botti´, yeni albümü `To Love Again´i yayınlıyor. Bir tarafta inanılmaz yakışıklı ve başarılı bir trompetçi, arkasında müthiş bir orkestra (London Session Orchestra) ve birbirinden başarılı müzisyenlerin konuk olduğu şarkılarla inanılmaz güzellikte bir albümle karşı karşıyayız.

Prodüktörlüğünü `Bobby Colomby´nin üstlendiği albüme konuk olan sanatçılar ve seslendirdikleri parçalar ise şöyle sıralanıyor: Sting ( `What Are You Doing the Rest of Your Life?´), Michael Buble (`Let There Be Love´ ), Jill Scott (`Good Morning Heartache´), Steven Tyler (`Smile´), Renee Olstead (`Pennies From Heaven´), Paula Cole (`My One And Only Love´), Paul Buchanan (`Are You Lonesome Tonight?´) ve Rosa Passos (`Here’s That Rainy Day´ )

Diskografi:
First Wish 1995
Midnight Without You 1997
Slowing Down The World 1999
Night Sessions 2002
December 2002
A Thousand Kissess Deep 2003
When I Fall in Love 2004
To Love Again 2006

Yorum Yaz
Arkadaşların Burada !
Arkadaşların Burada !